Mail ons op Emiel.Kersten@gmail.com

en wij plaatsen uw reactie hier!!

Hallo mevrouw de ceremoniemeester,

Tijd voor een update van mij. Clarinda is ook driftig bezig met programma's. Ik ben ook onze muziek collectie aan het doorspitten en al wat aardigs uitgezocht, maar ik kan nog wat recente dingen gebruiken.

Vandaag (5-7) een kaartje van Claudio, Marlies gekregen met medewerking van Daniel, Annerita, Nicola en Ruben! Helemaal goed!

Krijgen er nog meer zin in (kon dat eigenlijk wel?). Nu nog vijgezellenparty ongeschonden door zien te komen. Bioscoopje was het toch?

Groeten!

Emiel

************************

Hoi Allemaal,

De voorbereidingen zijn allemaal in volle gang even een resumé:
Clarinda is geslaagd voor haar jurk, er zijn drie moeders die dat kunnen be-amen. Emiel gaat over een week op zoek naar zijn outfit. De ontwerpen van de ringen heeft Sanne af en zien er grandioos uit. De volgende stap is smeden en passen.
Emiel en Clarinda zijn nu bezig om alle papieren te ronselen en hebben 14 april samen met Fiona een afspraak met Egbert. Dus zijn er nog vragen stel ze gewoon.

Wij hebben er al helemaal zin in.
Veel liefs het aanstaand bruidspaar

************************

Hoi Emiel en Clarinda, Na een mooie en orginele uitnodiging, een mooie en orginele website! Gefeliciteerd! Ontzettend leuk dat jullie elkaar de trouw beloven. En jullie hebben een ontzettend mooie plek uitgezocht om de zegening te vieren. Zoals je weet krijgen we in april een kindje en we wachten daarom nog even met boeken. Heel veel plezier met de voorbereidingen; we weten uit ervaring dat dit alles erg leuk is.

Veel groeten Daniël & Annarita (& Pierino)

************************

Ceremoniemeester: prachtige website. Een genot om doorheen te surfen.

Emiel en Clarinda: we kijken erg uit naar augustus!! Plechtige momenten, lekker eten, drinken, gezelligeheid en heerlijk weer č dat is leven!!

Daniel en Annarita: boek onmiddellijk!!! Na de Padovese en Sienese nachten weten jullie ook als geen anderen hoe top dit event gaat worden. Dus: Pierino in de kinderwagen, boeken bij RyanAir en gaan met die Banaan!!

Afzender Henk & Nath, namens Milan en Remo (die zeker ook meegaan)

************************

Hoi Emiel en Clarinda,

Nou gefeliciteerd met jullie voornemen om in het huwelijksbootje te gaan stappen (maar dat hadden we ook al persoonlijk gedaan). De hele organisatie ziet er fantastisch uit! De fam Papone weet nog steeds niet of ze aanwezig kunnen zijn, dit i.v.m. prive- en werkreizen van ons beide en de studie-reis van Claudio naar China een maand ervoor. We denken er nog even over. Veel plezier met de voorbereidingstijd en wie weet tot snel,

Claudio, Marlies & Ruben.

************************

Hoi emiel en mijn lieve nichie,

hier even een berichie van dat andere nichie, Met die trouwringen gaat het helemaal goedkomen, ik ga er iets moois van maken!!! Ik vind het echt een grote eer dat jullie dit aan mij over laten! Bedankt!

Liefs Sanne

************************

Hoi Emiel en Clarinda!

Fantastisch om over een paar maanden op het fraaie Kreta met elkaar jullie huwelijk mee te maken! Veel plezier met de aanloop naar het grote feest.

 Angelique, Lauren & Edwin

************************

Hoi Emiel en Clarinda,
Wat een supernieuws dat jullie gaan trouwen. Enneh, op Kreta. Da's helemaal goed.
Helaaaaas kunnen wij er met z'n allen niet bij zijn, maar bij deze wensen we jullie alvast heeeeel veel geluk, liefde, plezier, romantiek en mooi weer toe.

Groetjes,
Natasja, Erwin en kidz.

************************

Hallo Clarinda en Emiel!!

Nou jullie ceremoniemeester heeft er een mooie site van gemaakt. Als collega hier op het SMK zullen we de voorbereidingen op de voet volgen! Allemaal veel voorpret, en natuurlijk in augustus/september heel veel plezier!

Groeten Christel

************************

He Beiden! Jullie hebben een toffe plek uitgekozen om in het bootje te stappen! Helemaal leuk,

Fiona, Pascal & Tesse

*************************